KFUK-hjemmet ligger i Holland Park/Notting Hill, et sentralt og rolig strøk på Londons vestkant.    Huset er først og fremst et hjem for norsk ungdom som kommer til London for å studere eller arbeide. Under normale omstendigheter har vi i tillegg også mange turister som kommer på besøk. Det er tilsammen 44 senger til utleie og staben består i år av daglig leder/regnskapsfører, husøkonom, miljøarbeider 40% og fire assistenter (også kalt ettåringer) fra Norge. De fire assistentene deltar på KFUK-hjemmets ettåringsprogram med praktisk ledertrening.

 

Vi søker etter en husøkonom som kan lede det daglige praktiske arbeidet på huset, vask av rom og matlaging, bl.a. med ansvar for meny, turnus, innkjøp, vedlikeholdsarbeid, opplæring og tilrettelegging for fire husassistenter. Stillingen medfører praktisk arbeid. Husøkonom er en del av lederteamet på KFUK, og er medansvarlig for ledertreningen til assistentene og miljøarbeidet på huset. Oppgaver knyttet til ledertreningen er b.la å holde kurs, være mentor med månedlige samtaler og bidra til utvikling og gjennomføring av ledertreningen. Husøkonom er stedfortreder ved daglig leders fravær.

Ønskelig bakgrunn:

  • Mininum 3 årig høyskole eller universitetsbakgrunn
  • Erfaring fra organisasjonsarbeid
  • Erfaring med å lede andre
  • Praktisk arbeidserfaring gjerne fra matlaging, rengjøring og service

Det kreves lederegenskaper, gode samarbeidsevner, ansvarsbevissthet, og vilje til jobbe i samsvar med KFUK-hjemmets verdier. Søker bør beherske engelsk dagligtale og stillingen er en kontrakt med snarest mulig oppstart og frem til 31. desember 2021. Det kan være mulighet for forlengelse og/eller fast stilling ved utgangen av året. Det er 40 timers arbeidsuke, fri annenhver helg og britisk lønn etter avtale. Det inngår også i kontrakten at man må jobbe to helger i måneden og da sove på K. Hver måned blir det trukket 15% for kost og losji – hvis man velger å bo på K. Husøkonom kan få bo i egen leilighet på KFUK-hjemmet om ønskelig.

 

Søknad med CV sendes til soknad@kfukhjemmet.org.uk innen fredag 21.mai. Eventuelle spørsmål om stillingen rettes til daglig leder på tlf. +44 20 7727 9346 eller på mail til anne@kfukhjemmet.org.uk